dijous, 21 d’abril del 2016

Hysteriofunk llança el seu cinquè disc amb un format trencador | Andorra Difusió


Sota el títol "Forma" arriba el cinquè disc de la banda, que contempla nous escenaris més enllà de la música, per això inclou un llibre amb els escrits de David Gàlvez i les il·lustracions d'Àstrid Janer, que realitzen una interpretació dels diferents temes. Així com un muntatge audiovisual amb videoclips realitzat per Isak Ferriz i Ramon Tort. Oriol Vilella destaca que el resultat "és la interpretació pura" que els diferents actors implicats han fet dels temes de la banda.

Aquest projecte que es va iniciar fa dos anys pretén aconseguir una visió més completa i diversa de les diferents cançons, gràcies a l´aportació d´altres arts com l´escriptura i la il·lustració, que aconsegueixen generar un nou contingut a la peça musical. L'escriptor David Gàlvez explica que "cadascú aporta un moment, una visió, un paisatge, que es contraposa al que l'altre ha fet"però afegeix que no buscaven "una narració que anés realment coordinada, no era l'objectiu".

Aquest divendres hi haurà una primera audició del disc i dels videoclips a la Fada Ignorant, però no serà fins al 10 de juny, quan hi hagi la presentació oficial al país, a l´Auditori Nacional, a Ordino.

Informa: Joel Romero
Imatge: Albert Refart